Yumurtalı ve Bademli Kuzu Tagine

Yumurtalı ve Bademli Kuzu Tagine

Puanlama

Lezzet
Görünüm
Pratiklik

Sonuç

85

Hazırlanışı

İki çorba kaşığı tereyağını bir tencereye alıp üzerine çok ince doğranmış soğanları ve kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Orta ateşte etler suyunu bırakıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Tuz, beyaz biber, safran ve ince kıyılmış maydanozu ilave edin. Üzerine yumurtaları kırın ve pişmeye bırakın. Diğer taraftan ayrı bir kapta kalan tereyağını eritip bademleri renkleri dönene kadar kavurun ve yumurtalar pişince yemeğin üzerine serperek servis yapın.

Afiyet olsun...

Benzer Tarifler

Kadayıf Helvası

Kadayıf Helvası

Çikolatalı Ballı Kek

Çikolatalı Ballı Kek

İki Renkli Kurabiye

İki Renkli Kurabiye

Patlıcan Köftesi

Patlıcan Köftesi

Acem Tavuğu

Acem Tavuğu

Patates Yemeği

Patates Yemeği