Sac kavurma

Sac kavurma

Puanlama

Lezzet
Görünüm
Pratiklik

Sonuç

85

Hazırlanışı

Öncelikle eti 1 su bardağı su ile haşlayın. Suyunu iyice çekince, 1 çay bardağı sıvıyağ ile tencereye alıp kavurun. Kabukları soyulup rendelenmiş domatesi ekleyin. Ayrı bir kapta, çekirdekleri alınıp irice doğranmış biberleri 1 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Etin pişmesine yakın, biberleri ekleyin. 5 dakika sonra tuz ve karabiber ilave edip, servis yapın.

Afiyet olsun...

Benzer Tarifler

Şehriyeli Dolma

Şehriyeli Dolma

Elmalı Yufka

Elmalı Yufka

Ev Tarhanası

Ev Tarhanası

Acem Tavuğu

Acem Tavuğu