Bezelye Kaplı Rosto

Bezelye Kaplı Rosto

Puanlama

Lezzet
Görünüm
Pratiklik

Sonuç

82

Hazırlanışı

Bezelyeler bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kuru olarak pişirin. Robota alıp üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyin. Birlikte çekip kenara alın. Eti tuz ve karabiberle tatlandırın. Tereyağını bir tavaya alın ve etin her tarafı kızarıncaya kadar pişirin. Daha sonra bir fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın. Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Afiyet olsun...

Benzer Tarifler

Patlıcan Köftesi

Patlıcan Köftesi

İki Renkli Kurabiye

İki Renkli Kurabiye

Otlu Kol Böreği

Otlu Kol Böreği

Dondurmalı Mekik

Dondurmalı Mekik

Bademli Kurabiye

Bademli Kurabiye

Lahanalı Vareniki

Lahanalı Vareniki

Turunç Reçeli Tarifi

Turunç Reçeli Tarifi

Sebzeli Fava

Sebzeli Fava

Kurabiye Sepeti

Kurabiye Sepeti