MUTFAK

MUTFAK

MUTFAK

MUTFAK

Bademli Hindili Pilav

Bademli Hindili Pilav

Hazırlanışı Kuşbaşı hindi etini yıkayıp yapışmaz yüzeyli tavada kavurun. Etin pişmesine yakın tuz, karabiber ve pulbiber ilave edip

Devamını oku »

MUTFAK

Pekmezli Helva

Pekmezli Helva

Hazırlanışı Margarini geniş bir tavada eritin. Fıstıkları kavurup unu ekleyin. 15-20 dakika tahta kaşıkla karıştırarak helvayı kavurun. A

Devamını oku »

MUTFAK

Bezelye Kaplı Rosto

Bezelye Kaplı Rosto

Hazırlanışı Bezelyeler bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kuru olarak pişirin. Robota alıp üzerin

Devamını oku »

MUTFAK